top of page
Officeoutside-Header-3.jpg
Icons_Phone.png

BEL ONS

Icons_Mail.png

E-MAIL ONS

Icons_Clock.png

OPENINGSTIJDEN

MA - VRIJ: 8:30 uur - 17:30 uur

 • Hoe kan ik jullie bereiken?
  We zijn te bereiken via info@officeoutside.nl of telefonisch op 0541-680666
 • Wie is OfficeOutside?
  OfficeOutside is een samenwerking van de bedrijven Artica en Solarlux.
 • Hoe groot is de OfficeOutside?
  De basisversie is qua vloeroppervlakte 3x3 en 3m hoog. Het grotere model is qua vloeroppervlakte 3x6m en 3m hoog.
 • Waar kan ik de OfficeOutside allemaal voor gebruiken?
  OfficeOutside is ontworpen voor de zakelijke professional die veelal vanuit huis werkt. In deze veranderende maatschappij is thuiswerken de standaard geworden waar OfficeOutside de uitkomst biedt. Afhankelijk van de gekozen configuratie, kan men ook in het weekend of ‘s avonds de OfficeOutside prima gebruiken als buitenkamer of plekje waar de kinderen kunnen chillen met hun vrienden/vriendinnen.
 • Kan de OfficeOutside op maat worden besteld?
  We werken met vaste maatvoeringen, echter zijn er altijd persoonlijke wensen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op middels het contactformulier.
 • Kan ik OfficeOutside aanpassen naar mijn wensen?
  Zowel qua afwerking, kleurstelling en indeling zijn persoonlijke wensen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op middels het contactformulier.
 • Over welke functionaliteiten beschikt de OfficeOutside?
  De OfficeOutside beschikt over alle basis functionaliteiten die men mag verwachten in een normaal kantoor (verwarming / elektra / verlichting etc). Verder is de OfficeOutside uit te breiden met andere functionaliteiten zoals een internet aansluiting, zonnepanelen, toilet etc. Dit is afhankelijk van de gekozen configuratie.
 • Is de OfficeOutside onderhoudsvrij?
  De OfficeOutside is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en wat dat betreft onderhoudsvrij. Afhankelijk van de gekozen uitvoering zal er onderhoud nodig zijn. Bijvoorbeeld de groene wand zal water gegeven moeten worden. Wij zullen u voorzien van onderhoudsinstructies afhankelijk van welke uitvoering gekozen wordt.
 • Is de OfficeOutside ook geschikt om in te wonen?
  Alles is mogelijk, echter daar is de OfficeOutside als basis niet voor ontworpen.
 • Wat maakt de OfficeOutside zo comfortabel?
  Door de gekozen materialen onderscheidt de OfficeOutside zich van de concurrentie. We doen geen concessies aan het comfort en passen standaard al vloerverwarming toe. De opbouw van vloer, wanden en plafond is zodanig dat een 14cm dikke vlas-isolatie wordt toegepast. Vlas is een natuurproduct dat in alle eigenschappen excelleert t.o.v. niet-natuurlijke isolatiematerialen: betere warmteaccumulatie, vochtregulatie, geluidsisolatie, gezondheid en duurzaamheid. Dit alles resulteert in een Rc waarde van 3,5. De glazen vouwwand is standaard al voorzien van HR++ glas, maar kan zelfs uitgevoerd worden in HR+++ (triple) glas.
 • Zit er ook een toilet in de OfficeOutside?
  Afhankelijk van de gekozen configuratie kan er een toilet in de OfficeOutside geplaatst worden. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een watervrij urinoir. Hierdoor hoef je geen riolering aan te leggen en kan je toch gebruik maken van enkele fiscale voordelen.
 • Hoe zit het met de elektriciteit?
  De OfficeOutside is in de basis een plug&play concept. In de tuin heb je een 220V aansluiting nodig en deze plug je in de OfficeOutside. Zo simpel is het. Standaard wordt de OfficeOutside uitgerust met voldoende stopcontacten (220V) om goed te kunnen werken. Omdat de wens qua elektra en aansluitingen kan verschillen gaan we hierover graag met je in gesprek om je OfficeOutside verder te configureren.
 • Heb ik een fundering nodig?
  De OfficeOutside heeft in principe geen fundering nodig. Een vlakke ondergrond in de tuin is voldoende. De basis van de OfficeOutside bestaat uit een gegalvaniseerd stalen frame wat zorgt voor een volledig star geheel. In de meeste gevallen is een grote betontegel onder elke hoek voldoende. Mocht de ondergrond niet voldoen dan kunnen we voorzien in een schroeffundering.
 • Hoelang duurt het plaatsen van de OfficeOutside?
  We streven er naar om de basisversie van de OfficeOutside binnen 1 dag te plaatsen.
 • Welke voorbereidingen dien ik te treffen wanneer men de OfficeOutside komt plaatsen?
  Als de grond vlak is, geen belemmeringen bevat en ruim genoeg is om de OfficeOutside te plaatsen ben je qua voorbereidingen al klaar. Mocht je bijvoorbeeld bedraad internet willen, een toilet of keukentje met wateraansluiting dan dienen deze voorzieningen vooraf aangelegd te worden.
 • Waar kan de OfficeOutside vergunningsvrij geplaatst worden?
  Dit is afhankelijk van de gemeente waarin deze geplaatst wordt. In de meeste gemeenten kan dit echter vergunningsvrij, zie hiervoor bijgaand bijgaand bestand.
 • Kan de plaatsing gebeuren op een bestaand terras?
  Ja dat kan in overleg.
 • Wat zijn de plaatsingskosten?
  Dit is afhankelijk van de locatie, we kunnen hier vrijblijvend een offerte voor maken.
 • Wat is de levertijd van de Office Outside?
  De levertijd bedraagt tussen de 6/8 weken na het plaatsen van de bestelling. Levertijden zijn onderhevig aan de drukte in de fabriek, neem echter contact met ons op voor de exacte levertijden, we denken graag met je mee.
 • Wat zijn de kosten?
  De vanafprijs voor de OfficeOutside is €24.950 excl. btw en plaatsing. Afhankelijk van de gekozen configuratie kunnen wij een specifieke offerte maken. Neem hiervoor contact met ons op.
 • Wat is inbegrepen in de prijs?
  We leveren de OfficeOutside compleet op, dus inclusief verlichting, verwarming, geïsoleerde vloer, wanden & plafonds en een hoogwaardige afwerking. Afhankelijk van de gekozen opties kan er ook gekozen worden voor een toilet, zonnepanelen en andere toevoegingen.
 • Wie schaft de OfficeOutside aan, mijn werkgever of ik?"
  De OfficeOutside is interessant voor zowel particulier, werkgever als zzp’er. Voor elk gelden andere regels m.b.t. fiscale regels e.d. Neem contact met ons op over de diverse mogelijkheden.
 • Wat zijn de betalingscondities?
  Afhankelijk van aankoop of lease optie verschillen de betalingsvoorwaarden. Neem contact op over de voorwaarden.
bottom of page