top of page
Icons_Phone.png

BEL ONS

Icons_Mail.png

E-MAIL ONS

Icons_Clock.png

OPENINGSTIJDEN

MA - VRIJ: 8:30 uur - 17:30 uur

Blaadjes rechts.png
Officeoutside-Header-3.jpg

Over OfficeOutside

Een nieuw bedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. Hoe kan dat?

OfficeOutside is een samenwerking van twee gerenommeerde bedrijven uit het Oosten die elk hun eigen sporen hebben verdiend. Solarlux B.V. is een wereldwijd opererend bedrijf en een marktleider die gespecialiseerd is in glazen vouwwanden. Artica B.V. is internationaal actief als stand-en interieurbouwer en advertising agency. Beide bedrijven hebben elk ruim 40 jaar aan ervaring.

 

Geïnspireerd door thuiswerkend Nederland

Weinig verrassend: COVID-19 raakte ook ons, op zakelijk vlak. Maar dat deed onze creativiteit niet dimmen. Vanwege wegvallende internationale beurzen kregen wij nog vóór de eerste golf in Nederland al te maken met 'de veranderende wereld'. En met klanten in allerlei branches zagen wij als geen ander de ongemakken waar thuiswerkend Nederland tegenaan loopt. Tel daar onze persoonlijke ervaringen bij op en je snapt dat onze drang naar slimme oplossingen flink werd aangewakkerd. OfficeOutside komt dus niet zomaar uit de lucht vallen, maar laat wel een frisse wind waaien als het gaat om wat er mogelijk is voor werkgevers en ZZP'ers. Juist omdat we die zó goed kennen.

 

Het beste van twee werelden in je achtertuin

Solarlux B.V. en Artica B.V. vonden elkaar in één innovatief concept. Dat uitgaat van topkwaliteit én een complete aanpak. We produceren alles zelf en we leveren alles zelf. Volledig in eigen beheer… daar zijn we wel koppig in. Omdat we graag een complete kantoorunit afleveren waarbij wij in kunnen staan voor de kwaliteit en het comfort. Maar het betekent ook snelheid. Zo gebeurt de plaatsing van het tuinkantoor zelf binnen 1 dag. Dankzij COVID-19, onze jarenlange ervaring, de expertises die we in eigen huis hebben én onze liefde voor lekker werken is OfficeOutside een feit. Wij gunnen iedereen het beste kantoor aan huis!

bottom of page