top of page
Officeoutside-Header-3.jpg

Hoe verloopt de plaatsing van OfficeOutside?

Als we eenmaal jouw eigen OfficeOutside hebben ontworpen en geproduceerd, is het tijd voor het leukste onderdeel van het proces: we zetten ‘m in jouw tuin! Je zou denken dat het een behoorlijke operatie is, maar eigenlijk valt dat heel erg mee. We leggen het je graag uit.


Allereerst moeten we een goed beeld hebben van jouw tuin. Hoe hoog is de schutting? Op wat voor bodem komt het thuiskantoor te staan? Staan er hinderende bomen in de tuin? Al deze zaken brengen we goed in kaart, door middel van de locatiecheck die we vooraf bij je doen. Zo kunnen we er van tevoren al op inspelen en komen we niet voor verrassingen te staan.


Vervoer en plaatsing

Voor de plaatsing van het kantoor in jouw tuin, hoef je niet eens de hele dag thuis te zijn. Wanneer we ‘m van onze werkplaats naar jouw woonlocatie hebben gebracht, is de uiteindelijke plaatsing namelijk zo gepiept! We takelen het kantoor met een kraan over de schutting van jouw tuin en zetten ‘m op de geselecteerde plek.


Inrichting en installatie

Als het kantoor de juiste plek heeft gekregen, starten we met de aansluiting van alle elektriciteit en de verwarming. Wist je eigenlijk al dat je voor vloer- of wandverwarming kunt kiezen? Lekker warm! En als je ervoor hebt gekozen om jouw OfficeOutside volledig te laten inrichten, nemen wij hiervoor alles mee. Van bureaulampje tot barkruk en van koffiekopje tot koelkast. Alles om jouw kantoor helemaal naar eigen wens te personaliseren!


Klaar voor gebruik

Als we deze stappen hebben doorlopen, is jouw tuinkantoor klaar voor gebruik! Vanaf nu zet je na het wakker worden de verwarming aan in OfficeOutside via de app op je telefoon. Na het ontbijt trek je de achterdeur dicht en loop je naar kantoor. Zet een kopje koffie, geniet van het daglicht en start je werkdag. Kun jij ook niet wachten?

Comments


bottom of page